لتس گو یونی
شهاب کرمی
20 شهریور 1400
0

اپلای با معدل پایین

اپلای با معدل پایین چگونه است؟


2 جواب ثبت شده است
شهاب کرمی
20 شهریور 1400
0
به عنوان یک متقاضی ادامه تحصیل در دانشگاه های خارجی، نباید بدون در نظر گرفتن سوابق تحصیلی قبلی خود به سراغ ادامه تحصیل و انتخاب دانشگاه های مشهور و دارای رنکینگ جهانی بروید. به بیانی دیگر، اگر دارای معدل پایین یعنی 15 و 14 و یا حتی کمتر از آخرین مدرک تحصیلی (دیپلم و یا کارشناسی) هستید، بهتر است با دقت بیشتری به جستجو و تحقیق در مورد گزینه های مورد نظر خود در خارج از کشور بپردازید. به طور معمول، حداقل معدل قابل پذیرش برای مقاطع کارشناسی و یا ارشد موسسات آموزشی خارج از کشور 15 است و در صورتی که مایل به اپلای با معدل پایین باشید، بهتر است به جای انتخاب یک دانشگاه و ارسال مدارک تحصیلی به تنها یک موسسه آموزشی، به طور همزمان برای پذیرش تحصیلی دو تا سه دانشگاه خارجی اقدام نمایید. یعنی باید برای بالا بردن شانس موفقیت خود در امر دریافت مدرک نامه پذیرش دانشگاه، مدارک تحصیلی و هویتی خود را آماده کرده و برای 2 تا 3 دانشگاه خارجی به صورت همزمان ارسال نمایید. درست است که ارسال همزمان مدارک تحصیلی برای چند دانشگاه موجب بالا رفتن هزینه ادمیشن فی شما می شود، اما در مقابل شانس شما برای اپلای با معدل پایین بیشتر خواهد بود. باید به این نکته توجه داشته باشید که تقویت سایر جنبه های تحصیلی مثل، کارهای فوق برنامه مقاله و پژوهش معتبر و یا سوابق کاری مرتبط با زمینه تحصیلی و حتی نمره بالای زبان موجب پوشش تقریبی ضعف در معدل نهایی پایین دانشجو شده و ممکن است شانس وی را در دریافت موافقت دانشگاه خارجی بیشتر کند. از جانبی دیگر، زمانی که تصمیم به اپلای با معدل پایین می گیرید، سعی کنید به سراغ موسسات و دانشگاه هایی بروید که سخت گیری کمتری در امر پذیرش دارند و اشاره ای به بالا بودن نمرات دروس اصلی و یا شرط معدل در بخش پذیرش خود نکرده اند. همچنین باید از این موضوع مطلع باشید که امکان موفقیت اپلای با معدل پایین برای رشته هایی نظیر پزشکی، داروسازی و یا مهندسی کمتر از سایر رشته ها است و به همین خاطر، توصیه می کنیم که از مشاوره تخصصی کارشناسان مهاجرت تحصیلی برای انتخاب رشته و بالا بردن شانس پذیرش خود استفاده کنید. در حالت کلی می توان این طور گفت که اپلای با معدل پایین، تفاوت چندانی با متقاضی دارای معدل بالا نداشته و دارای مدارک مشابهی است، اما برای بالا بردن شانس اپلای با معدل پایین، بهتر است مدارک پشتیبان و توجیه کننده به صورت کامل ارائه شده و ترجیحاً نمره زبان بالایی برای پوشش ضعف معدل وجود داشته باشد. اگر بعد از مشاوره متوجه این موضوع شدید که ریسک رد پذیرش شما در برخی از دانشگاه ها و کشورها بسیار زیاد است، می توانید به سراغ کشورهای فاقد ویزای تحصیلی مثل ترکیه و یا قبرس شمالی رفته و با اطمینان بیشتری اپلای با معدل پایین را امتحان کنید. به طور معمول سخت گیری پذیرش موسسات آموزشی این کشورها کمتر از دانشگاه های انگلیس، کانادا، استرالیا، اروپا و آمریکا است و با درصد بالایی از متقاضیان ادامه تحصیل پذیرش به عمل می آورد.
پریناز احمدی
28 آبان 1400
0
برای معدل ۱۲/۸۰ کارشناسی که بخایم برای ارشد کانادا اقدام کنم دانشگاه متوسطی هست که به معدل من پذیرش بده و ریجکتی کمتر باشه؟؟؟؟؟
ارسال پاسخ
    برای اطلاعات درباره پذیرش تحصیلی رایگان روی گزینه زیر کلیک کنید و یا فرم ارزیابی را تکمیل کنید و امتیاز خود را مشاهده کنید.